12 Απριλίου 2013

Δίωξη στο δήμαρχο Αποκορώνου για τη μόλυνση των πηγών

Η εισαγγελία κατηγορεί τον κ. Μαρκάκη ως υπαίτιο της δηλητηρίασης πηγών από αμέλεια, η οποία προκάλεσε προβλήματα στην υγεία των κατοίκων.

Συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται στο κατηγορητήριο, κατηγορείται ο δήμαρχος Αποκόρωνα, καθώς από "αμέλεια, παρέλειπε να φροντίσει ως όφειλε λόγω της ιδιότητάς του, την αποτελεσματική προστασία των πηγών υδροληψίας, των υδραγωγείων και του δικτύου διανομής του πόσιμου ύδατος ... και κυρίως παρέλειπε να φροντίσει για την τακτική απολύμανση του πόσιμου ύδατος των υδρεύσεων..."
Το κατηγορητήριο συνεχίζει μεταξύ άλλων: "Από τις παραπάνω παραλείψεις του, επήλθε μόλυνση του διοχετευόμενου ύδατος στις κατοικίες του δήμου Αποκόρωνα..."

Ο δήμαρχος Αποκόρωνα Γρηγόρης Μαρκάκης, υποστηρίζει : " Και στο παρελθόν υπήρχαν προβλήματα στα ύδατα αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Εμείς παραλάβαμε μια υφιστάμενη κατάσταση, προσπαθούμε και βελτιώνουμε ό,τι μπορούμε, λαμβάνουμε τα μέτρα που μπορούμε και ελπίζω η δικαιοσύνη να το δει με το ίδιο μάτι".

Το κατηγορητήριο
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..