17 Μαρτίου 2013

Μέρκελ στον Σαμαρά: Κούρεμα και σε σας εάν δεν απολύσετε δημοσίους υπαλλήλους!

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετά την απόφαση του  Εurogroup να κουρευτούν οι καταθέσεις των Κυπρίων. 
Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι οι Ευρωπαίοι δεν αστειεύονται και όταν λένε ότι πρέπει να εφαρμοσθεί το Μνημόνιο το εννοούν.
Αυτό με απλά ελληνικά σημαίνει πως αν ο Σαμαράς δεν εφαρμόσει όσα ζητάνε οι δανειστές μας για την απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων και τις αποκρατικοποίησεις θα αναγκασθεί πολύ σύντομα να πάθει τα ίδια με τον Αναστασιάδη!
Αν ο Σαμαράς δεν διώξει υπαλλήλους και δεν κάνει αποκρατικοποιήσεις πλησιάζει η στιγμή που μέσα σε ένα σαββατοκύριακο θα κουρευτούν βίαια οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε το πρωί της Κυριακής με την Γερμανίδα Καγκελάριο για να την ακούσει οργισμένη
-Κε Σαμαρά, εάν δεν απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι και δεν κάνετε τις αποκρατικοποιήσεις πολύ σύντομα ετοιμασθείτε να υποστείτε κάτι ανάλογο...
Aυτός ήταν ο βασικός λόγος που ο πρωθυπουργός κάλεσε εσπευσμένα σήμερα στο γραφείο του τον υπ. Μανιτάκη ο οποίος υποδύεται τον Μαυρογιαλούρο των δημοσίων υπαλλήλων.
Ο πρωθυπουργός φέρεται να του ζήτησε την παραίτησή του σε περίπτωση που συνεχίσει να δηλώνει ότι δεν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..