8 Μαρτίου 2013

Άψυχοι ανθρωποι - ζουν αναμεσα μας...

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, οι άψυχοι και οι έμψυχοι.
 Πολύ απλά, υπάρχουν στον κόσμο που ζούμε άψυχοι άνθρωποι ή αλλιώς "οργανικές πύλες" .
Οι άψυχοι άνθρωποι στερούνται τα 4 από τα 7 ενεργειακά κέντρα με αποτέλεσμα να μιμούνται τους ανθρώπους. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να νιώσουν συναισθήματα. ...
....Αυτή η "φυλή" είναι υπεύθυνη για την μετάλλαξη του DNA του ανθρώπου από 12 έλικες σε 2.
Αυτή είναι και η λεγόμενη "πτώση" του Αδάμ και της Εύας από τον "Παράδεισο"....
......Στο Βιβλίο III της Γνώσεως ο Mouravief αναλύει αυτό που ονομάζει προαδαμική ανθρωπότητα και αδαμική ανθρωπότητα.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια φυλή Ανθρώπων και μια φυλή Ανθρωποειδών. Τα ανθρωποειδή είναι οι απόγονοι της προαδαμικής φυλής.....
.....Τα Άψυχα ανθρωποειδή δεν έχουν ανεπτυγμένα τα ανώτερα κέντρα και δεν μπορούν να εξελιχτούν, με δυο λόγια δεν έχουν ψυχή. Εξωτερικά συνήθως είναι πιο όμορφοι και δυνατοί. Κυνηγούν το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τη φήμη και τον ενστερνισμό κάποιων ιδανικών, στα οποία μας ενθαρρύνει από νωρίς η κοινωνία να κάνουμε, δηλαδή το κυνηγητό της ευτυχίας.

Φαίνεται ότι υπάρχουν 3 δισεκατομμύρια στον πλανήτη αυτή την στιγμή.....
.....Οι Άψυχοι δεν βιώνουν τον πόνο όπως οι έμψυχοι. Βιώνουν μόνο την απόσυρση της τροφής και της απώλειας της ανέσεως που έχουν συνηθίσει. Απλά δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους. Έχουν ένα είδος «ομαδικής ψυχής» όπως τα φυτά.
..... Οι Άψυχοι είναι άβουλα όντα, κελύφη, μαριονέτες, εύκολα τους προστάζουν τι να κάνουν και τι όχι, παρασύροντας στον καταστροφικό χορό τους και όσους Έμψυχους δυστυχείς τις περιτριγυρίζουν...

Οι Έμψυχοι
Ένα χαρακτηριστικό των Έμψυχων είναι ότι έχουν  πολύ κακή γνώμη για τον εαυτό τους και για τις ικανότητες τους σε σύγκριση με αυτό που πραγματικά είναι.
....Αγνοούν τις επιτυχίες τους, τις ξεχνάνε, νομίζουν πως είναι αρετή η ταπεινότητα, η υποτέλεια, η υποταγή στην μοίρα, στον θεό και «κολλάνε» στις αποτυχίες τους. 
....Αρχίζουν να μιλάνε για, θεϊκή επέμβαση, τύχη ή σύμπτωση, ξεχνώντας πως κάθε επιτυχία είναι δικό τους δημιούργημα που οφείλετε στις ικανότητες, στην εκπαίδευσή τους, στην σύνδεση τους. 
.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..