6 Μαρτίου 2013

Παραιτήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας (ηχητικό)

Παραιτήθηκε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράπετρας κατά τη έκτακτη συνεδρίαση του οργάνου αντιδρώντας με το νομοσχέδιο ΑΘΗΝΑ του υπουργείου παιδείας.  

Σε ψήφισμα ανακοίνωσή του αναφέρει:
''Εκφράζουμε την έντονη  οργή και αποδοκιμασία μας σε ό,τι αφορά και την επικαιροποιημένη πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για το Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», με το οποίο η Ιεράπετρα στερείται οποιασδήποτε Τριτοβάθμιας Σχολής, παρά τη σοβαρότητα των αντίθετων ακαδημαϊκών επιχειρημάτων που κατατέθηκαν και τεκμηριώνουν τη βασιμότητα του σχετικού αιτήματός μας.

Η κατάργηση της Εφορίας, του Τελωνείου, του Πειραματικού Σταθμού του ΕΘΙΑΓΕ, της Μαθητικής Εστίας, η υποβάθμιση του Νοσοκομείου και η απειλή κατά άλλων Υπηρεσιών της πόλης ( ΤΟΕΒ, ΙΚΑ , ΟΑΕΔ), υποβαθμίζουν βάναυσα το επίπεδο ζωής και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία, τη ζωή και τα δικαιώματά μας ως πολιτών.

Για όλους αυτούς τους λόγους, εξουσιοδοτούμε το Δήμαρχο να μεταφέρει σε όσους αρμοδίους, κυβερνητικούς, κοινοβουλευτικούς ή κομματικούς παράγοντες, συναντήσει στην Αθήνα τη βούληση όλων όσοι παριστάμεθα στη σημερινή συνεδρίαση να υποβάλουμε τις παραιτήσεις μας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάφωρη και πολυεπίπεδη αδικία, που υφίσταται ο τόπος μας.

Αυτονόητο είναι ότι παραιτήσεις υποβάλλουν και τα αναπληρωματικά μέλη των συνδυασμών μας, ώστε να υπάρξει κενό διοίκησης στο Δήμο μας.

Προσδοκούμε ότι ανάλογη θα είναι η στάση και όλων όσοι εκλέγονται με ψήφους Λασιθιωτών, οι οποίοι θίγονται βάναυσα με όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό  στο Νομό μας'' .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..