23 Μαρτίου 2013

Απο την Ελευθερία στο Φασισμό

Αμερική: Ελευθερία στο Φασισμό είναι μια ταινία του 2006 από τον Ααρών Ρούσο, που ισχυρίζεται ανάμεσα σε μια ποικιλία ισχυρισμών ότι ο φόρος εισοδήματος είναι παράνομος.

Το ντοκιμαντέρ καλύπτει πολλά θέματα, όπως: την Εφορία, το φόρο εισοδήματος, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα, τα εθνικά δελτία ταυτότητας, ετικέτες εμφυτεύμένες σε ανθρώπους RFID (Spychips), η εταιρία Diebold και τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ψηφοφορίας, την παγκοσμιοποίηση, τον Μεγάλο Αδελφό, τα όπλα taser και τη εικαζόμενη χρήση της τρομοκρατίας από την κυβέρνηση ως μέσο για να περιορίσουν τα δικαιώματα των πολιτών.

Η ταινία και ο παραγωγός Ααρών Ρούσο αποφασιστικά προσπαθούν να βρουν τον νόμο που απαιτεί από τους πολίτες να πληρώνουν φόρο εισοδήματος, ένα ταξίδι για να βρεθούν τα στοιχεία.
Αυτή η ταινία που δεν είναι ούτε με την αριστερά, ούτε με την δεξιά είναι μια εντυπωσιακή εξέταση της κυβέρνησης. Αποκαλύπτει τη συστηματική διάβρωση των πολιτικών ελευθεριών στην Αμερική από το 1913, όταν η απάτη του συστήματος της Ομοσπονδιακή Τράπεζα, δημιουργήθηκε, διαπράχθηκε..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..