9 Μαρτίου 2013

Οι κινητοποιήσεις σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο

Ο αγώνας συνεχίζεται και για τους φορείς της Ιεράπετρας. Σε ανοιχτή συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της επιτροπής ,εκφράστηκε η διάθεση και αποφασιστικότητα των Γεραπετριτών να αντισταθούν στις βάρβαρες κυβερνητικές αποφάσεις που οδηγούν την περιοχή μας σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό και θάνατο, όπως οι ίδιοι λένε. Αποφασίστηκε :


*      Κλείσιμο της Εφορίας στον Άγιο Νικόλαο από τη Δευτέρα 11/3. Αναχώρηση από την Κεντρική Πλατεία, στις 6πμ.
*      Να απαιτηθεί από τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στην κατάθεση των παραιτήσεων των μελών της, παραιτήσεις τις οποίες έχουν ανακοινώσει αλλά δεν έχουν ακόμα πραγματοποιήσει (με την εξαίρεση της μείζονος αντιπολίτευσης). Να απαιτηθούν, επίσης οι παραιτήσεις όλων των αιρετών του νομού μας. Είναι υποχρέωσή τους να υπερασπιστούν τον τόπο που τους εξέλεξε και που τώρα οδηγείται στην καταστροφή, με ευθύνη, μάλιστα, των κομμάτων ορισμένων από αυτούς που ψήφισαν και εφαρμόζουν τις μνημονιακές πολιτικές.
*   Να προχωρήσουμε, έμπρακτα πια, σε στάση πληρωμών (εφορία, τράπεζες, ΔΕΗ, κλπ) ώστε να στείλουμε στο κράτος το μήνυμα ότι πρέπει να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του προς εμάς και τον τόπο μας αν θέλει να εισπράττει από εμάς.
*      Στήριξη του Πανκρήτιου Φοιτητικού Συλλαλητηρίου την Πέμπτη 14/3 στο Ηράκλειο, με κινητοποίηση των κατοίκων της πόλης και όλου του νομού (έχει ήδη παρθεί απόφαση από την Επιτροπή Αγώνα του Αγίου Νικολάου).
* Συντονισμός με τις Επιτροπές Αγώνα του Αγίου Νικολάου και της Σητείας για κοινές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.
Κινητοποιήσεις και στον Άγιο Νικόλαο
Υπενθυμίζεται ότι σκληραίνουν τη στάση τους και οι τοπικοί φορείς του Αγίου Νικολάου που αντιδρούν στην κατάργηση τμημάτων ΤΕΙ στο Λασίθι. Όπως αποφάσισαν την ερχόμενη
-Τρίτη θα προχωρήσουν σε κατάληψη της αντιπεριφέρειας Λασιθίου.

-Την Τετάρτη Τοπικοί φορείς, βουλευτές και δήμαρχοι θα βρεθούν στην Αθήνα στο για να ενώσουν τις φωνές τους και με άλλους δημάρχους από περιοχές της χώρας.

-Την Πέμπτη Θα προχωρήσουν σε κατάληψη των γραφείων της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης.Την ίδια ημέρα οι φοιτητές θα προχωρήσουν σε παγκρήτιο συλλαλητήριο με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.      

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..