28 Μαρτίου 2013

Ο Κολλοειδής Άργυρος Θεραπεύει ..

Ο Κολλοειδής Άργυρος θεραπεύει το ΥΠΕΡβακτήριο MRSA, καταστρέφει την candida, καταπολεμά την γρίπη κλπ. Ο κολλοειδής άργυρος κάνει όλα αυτά και άλλα πολλά, παρά την απαγόρευση του FDA. Με την εφαρμογή του κώδικα Alimentarius και κατόπιν της Μη Ανθρωποκεντρικής Agenda 21 στον πλανήτη και στην χώρα μας γίνεται περισσότερο από ποτέ επίκαιρος.
Ας είναι καλά όσοι έχουν ιντερνέτ στην χώρα μας που προτίμησαν τα παιχνίδια στο facebook και την ανάρτηση πάσης βλακείας αντί να ψηφίσουν στο internet για την μη εφαρμογή του Alimentarius στην χώρα μας. Οι καουμπόηδες του Φαρ Ουέστ πριν πιούν νερό που ήταν αμφιβόλου ποιότητος έβαζαν μέσα στο ποτήρι τους για δέκα λεπτά έως ένα τέταρτο ένα ασημένιο δολάριο κέρμα!
Οι παλιές οικογένειες που είχαν γνήσια ασημένια σερβίτσια μέχρι και τις κανάτες νερού, έτρωγαν καθημερινά με αυτά, γιατί ξέρανε. Τώρα όσοι έχουν, τα έχουν στα σύνθετα έπιπλα, μαϊμουδίζοντας το παρελθόν και χωρίς φυσικά καμία γνώση.

Περισσότερο από 90 χρόνια πριν οι γιατροί και οι επαγγελματίες υγείας ανακάλυψαν την σωτήρια για την ζωή, απολυμαντική και βακτηριοκτόνο ιδιότητα του κολλοειδούς αργύρου. Ανέκδοτες μαρτυρίες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα του σαν ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΟ, αντί-μικροβιακό και αντί-μυκητιακό παράγοντα.
Το Food and Drug Administration (FDA),  (Αμερικανικός κυβερνητικός οργανισμός φυσικά) δεν συμφωνεί και αποφάσισε ότι όλα τα προϊόντα κολλοειδούς αργύρου που πουλιούνται στην χώρα είναι ανασφαλή και μη-τυποποιημένα. Λένε ότι δεν γνωρίζουν σημαντικές επιστημονικές μελέτες ή στοιχεία που υποστηρίζουν την χρήση του για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών δηλ. μπλα μπλα μπλα …
Αυτή είναι ακόμη μια περιοχή όπου οι νομοθέτες της κυβερνήσεως επηρεασμένοι από τις Μεγάλες Φαρμακευτικές Πολυεθνικές προσπαθούν να δυσφημίσουν την αποτελεσματικότητα μιας υψηλής αποτελεσματικότητας φυσική θεραπεία για τις λοιμώξεις. Λεπτομέρειες ΕΔΩ .
Ο κολλοειδής άργυρος φτιάχνεται από μικροσκοπικά σωματίδια αργύρου που αιωρούνται σε υγρό. Ο άργυρος χρησιμοποιούνταν για εκατοντάδες χρόνια όχι ιατρικά αλλά σαν συντηρητικό για να κρατά το νερό και το γάλα φρέσκα διότι εμποδίζει την ανάπτυξη της άλγης των βακτηριδίων και άλλων ανεπιθύμητων οργανισμών. Ο κολλοειδής άργυρος χρησιμοποιείτο σαν φυσικό αντιβιοτικό μέχρι την δεκαετία  1940 που τα «μοντέρνα» αντιβιοτικά έγιναν δημοφιλή.
Η υπερβολική χρήση του αργύρου καταλήγει σε μια κατάσταση που ονομάζεται Argyria, όπου το δέρμα και οι βλεννογόνοι αποκτούν ένα χρώμα γκρίζο η μπλε – γκρίζο από την εναπόθεση σωματιδίων αργύρου στους ιστούς και την οξείδωση τους όταν εκτίθενται στον αέρα και το ηλιακό φώς. Κάποιοι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς σε αυτήν την κατάσταση, ειδικά αυτοί που μη ικανοποιητικές επίπεδα από βιταμίνη Ε και Σελήνιο με χαμηλότερους μεταβολισμούς. Τα πρώτα σημάδια της Argyria είναι όταν το χρώμα των ούλων αλλάζει σε γκρι μπλε.
Υπάρχουν σημαντικοί  λόγοι για την ιατρική χρήση του κολλοειδούς αργύρου, λαμβάνοντας υπ όψιν την αναποτελεσματικότητα πολλών αντιβιοτικών και την εφεύρεση των super drugs για να σκοτώσουν τα super bugs, αναρωτιέται κανείς που βρίσκεται το ρίσκο. Πρέπει κανείς να πάρει μεγαλύτερες και ισχυρότερες δόσεις αυτών των υπέρ — αντιβιοτικών που συχνότατα αποτυγχάνουν να πολεμήσουν τις λοιμώξεις;  Σίγουρα όχι. Πρέπει να χρησιμοποιούμε κολλοειδή άργυρο σε μεγάλες ποσότητες για πολύ χρόνο; Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.
Με τον  κολλοειδή άργυρο παρέχεται ένας αποτελεσματικό φαρμακευτικός παράγοντας για την θανάτωση επιβλαβών βακτηριδιακών λοιμώξεων, απειλητικούς για τη ζωή ιούς γρίπης και συστηματικές Μυκητιασικές μολύνσεις; Πιθανότατα ναι, βασιζόμενοι στην εμπειρία του παρελθόντος.
Οι ιδιώτες που θα αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τον κολλοειδή άργυρο πρέπει να είναι προσεκτικοί και να τον χρησιμοποιούν μόνο για ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ  απαιτείται να θεραπευόσουν μια υπάρχουσα ασθένεια, αντί να καταλώνουν καθημερινά μεγάλες δόσεις για μακρές περιόδους.

Άλλες ιατρικές χρήσεις: Απολυμαντικό: Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ISS και ο Ρωσικός διαστημικός  Mir χρησιμοποιούν κολλοειδή άργυρο για τον καθαρισμό του νερού. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) έχει στον κατάλογο του τον κολλοειδή άργυρο σαν απολυμαντικό του νερού στις χώρες του τρίτου κόσμου, χρησιμοποιώντας τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες.
Τοπικό αντισηπτικό και αντιμυκητιακό: Ο κολλοειδής άργυρος είναι εξαιρετικός για τοπική εφαρμογή σε γρατσουνιές, πληγές, κοψίματα και ανοιχτές πληγές σαν αντισηπτικό που καταστρέφει τα βακτηρίδια. Επιπροσθέτως κλινικές αποδείξεις δείχνουν την αποτελεσματικότητα του στην εξάλειψη των κολπικών μυκητιάσεων με τοπικές εφαρμογές και πλύσεις.
Αντιμικροβιακ: Πιθανώς ένας από τους πλέον σημαντικούς ιατρικούς ρόλους του κολλοειδούς αργύρου είναι η ικανότητα του να καταστρέφει θανατηφόρα παθογόνα όπως το ΥΠΕΡβακτήριο MRSA (Μethicillin Resistant Staphylococcus aureus, χρυσίζων σταφυλόκοκκος ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη) είναι υπαίτιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το 44% επί του συνόλου των 380.000 ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων που καταγράφονται κατά μέσο όρο ετησίως, για 1.050.000 επιπλέον ημέρες νοσηλείας και όλα αυτά με ένα κόστος που ξεπερνά τα 380.000.000 ευρώ κατ’ έτος.  Το βακτήριο MRSA έχει άκρως επεκτατικές τάσεις.
Έτσι αλλάζοντας «κοστούμι» αποφάσισε να επιβάλει την παρουσία του εκτός από τα νοσοκομεία και στην κοινότητα, απειλώντας ολόκληρο τον πληθυσμό. Και μπορεί αυτή η περιγραφή να μοιάζει γλαφυρή, ωστόσο ο κίνδυνος από το MRSA συνεχώς γιγαντώνεται. Το MRSA ΤΡΩΓΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ.
Η θεραπεία αυτή ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια έρευνας το 1970 στο πανεπιστήμιο Syracuse από τον δόκτορα Robert O. Becker. Η ερευνά του κατασυκοφαντήθηκε από το FDA. Η χρηματοδότηση σταμάτησε φυσικά το 1980, και ο Becker αναγκάσθηκε να κλείσει το εργαστήριο του και να σταματήσει την έρευνα. Βρισκόταν στο κατώφλι ανακαλύψεως της αναγεννήσεως των ανθρωπίνων οργάνων και του ιστού!

     

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..