17 Μαρτίου 2013

Λαοί ενάντιων Τραπεζών

Tην όγδοη μέρα ο Θεός κοίταξε κάτω στη γη και είπε, «Χρειάζομαι κάποιον που μπορεί να το ανατρέψει όλο αυτό για ένα γρήγορο κέρδος.»
Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη.

Και ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον που δε θα παράγει και δε θα κάνει τίποτα άλλο από το να δανείζεται χρήματα από τον κόσμο με επιτόκιο 0% και στη συνέχεια θα το δανείζει πίσω στο κοινό με 2% ή 5% ή 10% και ο ίδιος θα πληρώνει μπόνους στον εαυτό του για αυτό. “

Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη.


Και ο Θεός είπε
, «Χρειάζομαι κάποιον που θα πάρει τα χρήματα από τους ανθρώπους που εργάζονται και αποταμιεύουν και θα τα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει μια φούσκες,μια στεγαστική φούσκα, μια φούσκα των μετοχών, μια φούσκα του πετρελαίου, μια φούσκα εμπορευμάτων, μια φούσκα ομολόγων και άλλη μια φούσκα μετοχών, και στη συνέχεια να την πουλήσει στον κόσμο που μένει στη Νέα Υόρκη, στην Αθήνα, στο Λονδίνο, σε όλο τον πλανήτη και ο ίδιος θα πληρώνει μπόνους στον εαυτό του για αυτό. “

Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη.

Και ο είπε,
« Χρειάζομαι κάποιον να χτίσει σπίτια επάνω σε βάλτους και ερήμους με κακής ποιότητας υλικά με τα χρήματα των άλλων ανθρώπων, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει αυτά τα σπίτια ως εγγύηση για ένα σύστημα Ponzi (πυραμίδα) που μπορεί να το πωλήσει στους συνταξιούχους στην Καλιφόρνια, την Μαδρίτη , σε όλο τον πλανήτη. Χρειάζομαι κάποιον που θα κατασχέσει στη συνέχεια αυτά τα σπίτια, θα πετάξει έξω τους ιδιοκτήτες,θα κλείσει τον κλιματισμό , το ρεύμα και το νερό, και θα βλέπει τα σπίτια αυτά να εγκαταλείπονται και να καταρρέουν. Και στη συνέχεια ο ίδιος θα πληρώνει μπόνους στον εαυτό του για αυτό. »

Και ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον να δανείζει χρήματα σε ανθρώπους, με κακή πίστωση, με επιτόκιο 30%, προκειμένου να ανεβάσει τις τιμές των μετοχών του και στη συνέχεια, λίγο πριν τα δάνεια αυτά χαρακτηριστούν τοξικά, να ρευστοποιεί τις μετοχές του και απομακρύνεται από την αγορά. Και ο οποίος, όταν ερωτηθεί αργότερα, με δάκρυα στα μάτια, να λέει ότι η κυβέρνηση τον έκανε να το κάνει. »

Και ο Θεός είπε, «Χρειάζομαι κάποιον που θα λέει ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να στηρίζονται στα δικά τους πόδια, αλλά ο ίδιος θα τρέξει στην κυβέρνηση για ένα πακέτο διάσωσης όταν βρεθεί σε προβλήματα και θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα της διάσωσης για να βοηθήσει τους δικούς του πολιτικούς να εκλεγούν. Και στη συνέχεια να πληρώσει ο ίδιος άλλο μπόνους στον εαυτό του για όλα αυτά! »

Έτσι ο Θεός έκανε έναν τραπεζίτη!


« Το ζήτημα που διατρέχει τους αιώνες και για το οποίο πρέπει να γίνει μάχη αργά η γρήγορα, είναι οι λαοί ενάντια στις τράπεζες. »


Λόρδος Ακτον


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..