9 Νοεμβρίου 2012

Τρόμος στη Νέα Υόρκη για τον τυφώνα Athena

Μόνο σαν σίκουελ ταινίας τρόμου μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που περιμένει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Μετά το καταστροφικό χτύπημα του τυφώνα Σάντι οι πληγέντες περιμένουν και μία χιονοκαταιγίδα η οποία θα ονομάζεται Αθηνά.

Το Ομοσπονδιακό Πρακτορείο Εκτάκτου Ανάγκης των ΗΠΑ έκλεισε τους σταθμούς ανεφοδιασμού εν αναμονή του νέου χτυπήματος της φύσης, γεγονός που σημαίνει πως όσοι έχουν πληγεί ήδη από τον τυφώνα Σάντι και χρειάζονται καταφύγιο, θέρμανση και προμήθειες, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Άνεμοι όπως διαβάζουμε στο pkool.gr, οι οποίοι ξεπερνούν τα 100χλμ/ώρα ταχύτητα σε όλο το μήκος της ανατολικής ακτής ξεριζώνουν όσα δέντρα έχουν αποδυναμωθεί από τον τυφώνα Σάντι.
Την ίδια ώρα μόνο στο Νιού Τζέρσεϊ περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ στην Νέα Υόρκη είναι κλειστά όλα τα πάρκα, οι παιδικές χαρές και οι παραλίες.
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ διέταξε την εκκένωση από ηλικιωμένους όλων των περιοχών που βρίσκονται υπό υψηλό κίνδυνο, και κάλεσε τους Νεοϋορκέζους να μείνουν στο σπίτι κατά την διάρκεια της καταιγίδας.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..